Έξοδος τώρα από την διεθνοποιημένη Οικονομία της Αγοράς, την αντιπροσωπευτική ψευτο"Δημοκρατία" και την ΕΕ που εκφράζουν το σύστημα της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης! Χτίζουμε τώρα τις βάσεις μιας αυτοδύναμης οικονομίας και Πολιτείας, μια αποκεντρωμένη και αυτεξούσια κοινωνία με στόχο τη συνομόσπονδη Περιεκτική Δημοκρατία των λαών!

Δευτέρα, Μαΐου 28, 2012

Για την κρίση, τα νέα διλήμματα των εκλογών, τις αυταπάτες της σοσιαλδημοκρατίας, την "Αριστερή Κυβέρνηση", το ΚΚΕ. Και τη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση.



Γιατί η νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση είναι συστημικό φαινόμενο και όχι μια "κακή πολιτική", ένα "σοκ και δέος" κάποιων μοχθηρών πολιτικών (Θάτσερ κλπ.) μαζί με κάποιους δολοπλόκους  οικονομολόγους της Σχολής του Σικάγο για τον "ψυχολογικό έλεγχο των πληθυσμών" όπως λένε οι ανοητολογίες τύπου Ναόμι Κλάιν και οι μπόλικοι "αντισυστημικοί" εν Ελλάδι φίλοι της (στο εξωτερικό την έχουν πάρει στο ψιλό προ πολλού σοβαροί αναλυτές από κάθε φάσμα της αντισυστημικής Αριστεράς, ενώ εδώ συναρπάζει από τον Μίκη, τον "επαναστάτη" Κοροβέση ,... ρεφόρμες "Μαρξιστές", μέχρι και τον...Τερζάκη); Γιατί η υπερεθνική ελίτ είναι ένας αποκεντρωμένος μηχανισμός εξουσίας με ταξικό και κοινωνικό χαρακτήρα που αναδύθηκε μαζί με τη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση και όχι μια συνωμοσία όπως γράφουν κάποιοι, ή ...συνωμοσιολογία όπως τσουβαλιάζουν βολικότατα μαζί με πραγματικές συνωμοσιολογίες, κάποιες εξυπνακίστικες πένες...καταστασιακών και καστοριαδικών "ελευθεριακών" που μάλιστα είναι τόσο ελευθεριακοί που χρησιμοποιούν...παλαιομαρξιστικές και σοσιαλδημοκρατικές αναλύσεις προ 100 ετών όπως η ανάλυση της αλληλεξάρτησης του κεφαλαίου (βλ. και Μηλιός - ΣΥΡΙΖΑ) -οπότε σου λένε, ας κάνουμε μια επανάσταση φαντασιακών, "όλοι και όλες μαζί", προνομιούχα φιλελεύθερα στρώματα που εκστασιάζονται από το φετίχ της "παράλληλης δράσης", αγκαλιά με της γης τους κολασμένους, εν μέσω τσιτάτων για "κατάλυση τώρα κάθε κυριαρχίας/ιεραρχίας" και ενταγμένη "αμεσοδημοκρατία", προοριζόμενη στους έχοντες και τις έχουσες χρόνο να ασχοληθούν με lifestyle αυτοδιαχείριση της υποτέλειας μας- για να αναλύσουν το φαινόμενο της παγκοσμιοποίησης και της διεθνοποίησης της οικονομίας της αγοράς;

Μια πιο θεωρητική απάντηση θα βρείτε ίσως σε αυτό το ("προφητικό" θα έλεγα σε σχέση με την καταστροφή των λαών ειδικά στην περιφέρεια) βίντεο από το 2004, και ειδικά από το 2:05 και μετά :


Δεν υπάρχουν σχόλια: