Έξοδος τώρα από την διεθνοποιημένη Οικονομία της Αγοράς, την αντιπροσωπευτική ψευτο"Δημοκρατία" και την ΕΕ που εκφράζουν το σύστημα της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης! Χτίζουμε τώρα τις βάσεις μιας αυτοδύναμης οικονομίας και Πολιτείας, μια αποκεντρωμένη και αυτεξούσια κοινωνία με στόχο τη συνομόσπονδη Περιεκτική Δημοκρατία των λαών!

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2011

Oι συστημικοί κουκουλοφόροι του Indymedia έδρασαν πάλι

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ | 30 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011

Oι συστημικοί κουκουλοφόροι του Indymedia έδρασαν πάλι

Το Αθηναϊκό Ιντιμίντια, από τη στιγμή που ιδρύθηκε, όπως κατήγγειλε από τότε ο Τάκης Φωτόπουλος, παρά τις συμπτωματικές χρησιμότητες στο κίνημα, (βλ.  Δεκέμβρης του ’08), ήταν ένα όργανο για να περνά η συστημική προπαγάνδα της ρεφορμιστικής «Αριστεράς» μαζί με αυτή κάποιων λάιφ-στάιλ «αναρχικών», που στην πραγματικότητα συνέπλεαν απόλυτα με τους πρώτους, στην παρουσίαση της συστημικής προπαγάνδας με «προοδευτικό» μανδύα  [ «Ιντιμίντια: Μύθοι και πραγματικότητα», ΠΡΙΝ (Κυριακή 2 Ιουνίου 2002), «Το Αθηναϊκό Ιντιμίντια και η ρεφορμιστική Αριστερά», ΠΡΙΝ (Κυριακή 16 Ιουνίου 2002), «Ιντιμίντια: Άντρα ρεφορμισμού και ανώνυμης λασπολογίας» Κυριακάτικος Ριζοσπάστης (28/07/2002)]).
Η μεθόδευση γι’ αυτό δεν έγινε μόνο μέσα από τη δημιουργία «κλίκας» γύρω από το μέσο, που υποστήριζε τις θέσεις τους και έβριζε κάθε αντιφρονούντα, αλλά, το κυριότερο, μέσα απο τον άθλιο ρόλο της ΣΟ που διαχειρίζεται το μέσο, η οποία, σε κατάφωρη παραβίαση ακόμη και των κανόνων δεοντολογίας της, έκρυβε, μαζικά, τα σχόλια πραγματικά αντιτιθέμενων στη γραμμή τους, ενώ άφηνε κάθε λασπολογικό σχόλιο, ακόμη και εναντίον επωνύμων, από κάθε χαφιέ που κρυβόταν κάτω απο τη κουκούλα της ανωνυμίας [βλ. και Ανακοίνωση: «Λασπολογική Επίθεση του AthensIndymedia κατά της Περιεκτικής Δημοκρατίας» (9 Γενάρη 2009)]. Η ανωνυμία βέβαια είχε υποτίθεται εισαχθεί για άλλο λόγο: για να προστατεύσει δήθεν αυτούς που αποκαλύπταν βρωμιές της εξουσίας από τη μήνιν της.
Όμως, η κουκούλα χρησιμοποιήθηκε στο Αθηναϊκό Ιντιμίντια κυρίως κατά πραγματικών αντισυστημικών αγωνιστών, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που οι κουκουλοφόροι στο Σύνταγμα, φίλοι των κουκουλοφόρων του Ιντιμίντια, επιτέθηκαν πριν ένα μήνα ενάντια σε άλλους διαδηλωτές, διασπώντας το λαϊκό κίνημα! Φυσικά σε αυτό δεν πρωτοτυπούν οι κουκουλοφόροι του Ιντιμίντια, που έχουν καταντήσει καιρό τώρα τα πνευματικά εγγόνια (και κάποιοι όχι μόνο «πνευματικά») των Κατοχικών κουκουλοφόρων. Οι τότε κουκουλοφόροι είχαν βέβαια την προστασία της Κατοχικής εξουσίας στο βρώμικο ρόλο τους, όπως και τα εγγόνια τους σήμερα απολαύουν παρόμοιας προστασίας από τη σημερινή εξουσία που εκφράζει τις ντόπιες και ξένες ελίτ, μέσω της ανοχής που δείχνουν στη λειτουργία του μέσου, καθώς έχουν καταλάβει πολύ καλά ότι δεν απειλούνται πραγματικά από το δήθεν «εναλλακτικό» Ιντιμίντια, αλλά αντίθετα κάνει τη δουλειά του συστήματος διακινώντας στον ελευθεριακό χώρο και στις αδιαμόρφωτες νεαρές ηλικίες, που κυρίως αποτελούν αυτόν τον χώρο, την ιδεολογία της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης για τα  ατομικά δικαιώματα, για τον αυτοσκοπό των «πολλών κινημάτων» κ.λπ., και παίζοντας φαλαγγίτικο ρόλο στην ανάπτυξη ενός πραγματικά αντισυστημικού κινήματος. Γιατί είναι ευνόητο ότι η Χούντα που κατακρεουργεί κάθε λαϊκό δικαίωμα χωρίς ενδοιασμό, δεν θα δίσταζε να κλείσει το ιντιμίντια σε 24 ώρες αφού ως γνωστό στεγάζεται στο...Πολυτεχνείο, με την άδεια του Πρύτανη, αν ένιωθε κάποια απειλή, ιδιαίτερα τώρα που το σύστημα, το οποίο δήθεν αντιπαλεύεται το Ιντιμίντια, έχει καταργήσει ακόμη και το Πανεπιστημιακό άσυλο!.
Σήμερα, σαν πρώτο δείγμα της δουλειάς των κουκουλοφόρων στο Αθηναϊκό Ιντιμίντια, παρουσιάζουμε τα βρώμικα μέσα που χρησιμοποίησε αυτές τις μέρες η ΣΟ του Ιντιμίντια για να κρύψει κάθε επίκριση των κουκουλοφόρων της και να τους αφήσει ασύδοτους να βρίζουν και συκοφαντούν την ΠΔ, αλλά και να λασπώνουν προσωπικά τον Τάκη Φωτόπουλο, κάτω από τη βρομερή κουκούλα της ανωνυμίας τους. Σύντομα όμως θα έχουμε μεγάλο αναλυτικό άρθρο των δραστηριοτήτων τους, στηριγμένο σε ατράνταχτα στοιχεία, για να  μάθουν όλοι τον πραγματικό  ρόλο αυτού του τρισάθλιου, αλλά και ύποπτου, (όπως απέδειξε η στάση τους απέναντι στη ΝΑΤΟϊκή σφαγή του Λιβυκού λαού και την προετοιμαζόμενη αντίστοιχη σφαγή του Συριακού) «εναλλακτικού» μέσου.
Παραθέτουμε παρακάτω ολόκληρο το θρεντ και σημειώνουμε και ποια σχόλια λογοκρίθηκαν από τους σύγχρονους Γκεμπελίσκους, για να βγάλουν οι αναγνώστες μας τα συμπεράσματα τους:

Δεν υπάρχουν σχόλια: