Έξοδος τώρα από την διεθνοποιημένη Οικονομία της Αγοράς, την αντιπροσωπευτική ψευτο"Δημοκρατία" και την ΕΕ που εκφράζουν το σύστημα της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης! Χτίζουμε τώρα τις βάσεις μιας αυτοδύναμης οικονομίας και Πολιτείας, μια αποκεντρωμένη και αυτεξούσια κοινωνία με στόχο τη συνομόσπονδη Περιεκτική Δημοκρατία των λαών!

Σάββατο, Ιανουαρίου 05, 2013

Ο Τάκης Φωτόπουλος στην εκπομπή "Αντιθέσεις" για την Πολιτική Επισκόπηση του 2012 και τη σημασία της Αυτοδύναμης Οικονομίας για ρήξη με τη Νεοφιλελεύθερη Παγκοσμιοποίηση


Από http://www.periektikidimokratia.org/video-audio/2013-01-04/kriti-tv-saxinis-episkopisi

Παρέμβαση του Τάκη Φωτόπουλου στην εκπομπή "Αντιθέσεις" με τον Γ. Σαχίνη, στο ΚΡΗΤΗ TV (28/12/2012), για την πολιτική επισκόπηση των εξελίξεων του 2012 στην Ελλάδα και παγκόσμια, τις προοπτικές στο 2013 και τη σημασία της Αυτοδύναμης Οικονομίας για ρήξη με την παγκοσμιοποιημένη οικονομία της αγοράς (Νεοφιλελεύθερη Παγκοσμιοποίηση). Η δημιουργία Λαϊκών Μετώπων με ενώσεις Αυτοδύναμων Οικονομιών είναι σήμερα η μόνη βιώσιμη και λαϊκή λύση για έξοδο από την καταστροφική κρίση.

Μέσα από τον αγώνα αυτό για μια αυτοδύναμη (και όχι αυτάρκη) οικονομία και στις νέες συνθήκες αποκεντρωμένου ελέγχου της οικονομίας και της πολιτείας "από τα κάτω" που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν με ένα Λαϊκό Μέτωπο για την Κοινωνική και Εθνική Απελευθέρωση, ο λαός θα μπορέσει να θεμελιώσει τις βάσεις για μια εντελώς διαφορετική και πραγματικά δημοκρατική, ανθρώπινη μορφή κοινωνικής οργάνωσης, όπως είναι η Περιεκτική Δημοκρατία.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: