Έξοδος τώρα από την διεθνοποιημένη Οικονομία της Αγοράς, την αντιπροσωπευτική ψευτο"Δημοκρατία" και την ΕΕ που εκφράζουν το σύστημα της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης! Χτίζουμε τώρα τις βάσεις μιας αυτοδύναμης οικονομίας και Πολιτείας, μια αποκεντρωμένη και αυτεξούσια κοινωνία με στόχο τη συνομόσπονδη Περιεκτική Δημοκρατία των λαών!

Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2012

Αντίσταση στους ισλαμοφασίστες της υπερεθνικής ελίτ στο Harem και υποστήριξη στις παραστρατιωτικές ομάδες απο τα ντόπια φερέφωνα του ΝΑΤΟ (Εφημερίδα των Συντακτών)

Αναδημοσιεύω αυτό το συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τα εν ψυχρώ μαζικά εγκλήματα από τους ισλαμοφασίστες της υπερεθνικής ελίτ τους οποίους προωθούν οι πρόθυμοι και πολυ-προβεβλημένοι απατεώνες της ενσωματωμένης "αριστεράς" από:

http://antiplirophorisi.wordpress.com/2012/10/30/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%85/



Aπο http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/10/harem-stalingrad.html  για τη μάχη στο Harem και την αντίσταση πολιτών και του Συριακού στρατού.

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Harem, το Stalingrad της Συρίας!



Έτσι τουλάχιστον λένε οι Κούρδοι της Συρίας για τη μάχη στη Harem, στις 28 Οκτώβρη 2012.
Η Harem είναι μία πόλη της Συρίας, της επαρχίας Idleb, με 20.000 κατοίκους πάνω στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας. Στην πόλη επιτέθηκαν την Κυριακή συντονισμένα και από όλες τις κατευθύνσεις πολλές εκατοντάδες μισθοφόροι του FSA και σαλαφιστές ισλαμοφασίστες.
Υπολόγιζαν ότι θα ήταν ένας περίπατος να εξουδετερώσουν τους λίγους στρατιώτες που… στάθμευαν στην πόλη.
Δεν υπολόγισαν τις Λαϊκές Επιτροπές!
Με το κάλεσμα των Λαϊκών Επιτροπών, χιλιάδες πολίτες πύκνωσαν τις γραμμές των στρατιωτών. Έγινε σφαγή, η πόλη γέμισε νεκρούς και καμένα σώματα μισθοφόρων και πολιτών. Οι μισθοφόροι αποδίδουν την ήττα τους στον κακό συντονισμό ανάμεσα στις ταξιαρχίες τους.
Ο λόγος που επιτέθηκαν στην πόλη με την επιχείρηση της Εθνοκάθαρσης, είναι κατά τις δηλώσεις των «εξεγερμένων» γιατί οι κάτοικοι είναι ευνοούμενοι του Assad! Οι μισθοφόροι στα γύρω χωριά βίασαν και σκότωσαν γυναίκες και παιδιά που έτρεξαν στα βουνά για να σωθούν.
Χθες, 29 Οκτώβρη, στην Deir Ezzor ένας άνδρας του PKK, ντυμένος με στρατιωτική στολή και με ένα γιλέκο με εκρηκτικά, ζήτησε να συναντηθεί με τον Τούρκο συντονιστή της επίθεσης στην Harem, προφασιζόμενος ότι έχει πληροφορίες για τις κινήσεις του Συριακού στρατού και θέλει να αυτομολήσει.
Ανατινάχθηκε και πήρε μαζί του Τούρκους, Άραβες και άλλους ξένους μισθοφόρους.
Οι Κούρδοι πανηγυρίζουν στη Βόρεια Συρία και λένε ότι θα στείλουν και άλλους σε επιθέσεις αυτοθυσίας.
Οι  Κούρδοι ισχυρίζονται ότι είναι πάνοπλοι, με πυραυλικά συστήματα κ.λπ. και θα συντρίψουν τον Τουρκικό στρατό.
Ο σύντροφος του SSNP, λοχίας Mahammad Munaf Suleiman, μαρτύρησε στις 28 Οκτώβρη για την Αραβική Σοσιαλιστική Συρία
Στη φωτογραφία ο Mazen Fawaz του μισθοφορικού FSA, προδότης και λιποτάκτης που σκοτώθηκε την Κυριακή στη Harem


Εγω να προσθέσω τα “νεα” ντόπια φερέφωνα της υπερεθνικής ελίτ και των παραστρατιωτικών ισλαμοφασιστών δολοφόνων στην Ελλάδα. Θαυμάστε τα Συριζαίικα καθήκια τους γλυφτηδες του Ομπάμα, της Χιλαρυ, της ΕΕ, του Ανρύ Λεβυ, των Σιωνιστών κλπ..:
Το πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των συντακτών» http://www.efsyn.gr/?p=78
, που βγαίνει αντί της Ελευθεροτυπίας που την έκλεισαν Δευτ 5 Νοε 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: