Έξοδος τώρα από την διεθνοποιημένη Οικονομία της Αγοράς, την αντιπροσωπευτική ψευτο"Δημοκρατία" και την ΕΕ που εκφράζουν το σύστημα της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης! Χτίζουμε τώρα τις βάσεις μιας αυτοδύναμης οικονομίας και Πολιτείας, μια αποκεντρωμένη και αυτεξούσια κοινωνία με στόχο τη συνομόσπονδη Περιεκτική Δημοκρατία των λαών!

Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2011

ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ - ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ

Η κοινοβουλευτική Χούντα σήμερα συναγωνίζεται τους μεγαλύτερους συστημικούς λακέδες που έχουν υπάρξει στη νεωτερικότητα, σε βία, φυσική και βέβαια οικονομική, κοινωνική, και σε υποτέλεια μπροστά στα μητροπολιτικά κέντρα εξουσίας και το σιωνιστικό τους μπουλντόγκ. Οι όψεις της Χούντας του ελληνικού προτεκτοράτου πλέον είναι καταιγιστικές και είναι παραπάνω από επιτακτική η συστράτευση των δυνάμεων "από τα κάτω" για ανατροπή της Χούντας και των δεκανικιών της με μια Γενική Απεργία Διαρκείας, που θα επέβαλλε μια ελεγχόμενη από τις συνελεύσεις προσωρινή Κυβέρνηση Λαϊκής Ενότητας, με στόχο την άμεση έξοδο από την ΕΕ και άμεσα μέτρα για να πληρώσουν μέχρι κεραίας αυτοί που δημιούργησαν την κρίση, ώστε να τεθούν και οι προϋποθέσεις για οικονομική αποκέντρωση, οικονομική αυτοδυναμία, που έχει συνθλιβεί κάτω από τη συστημική εξάρτηση μέσα στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση.

Φωτό από:

http://cryptome.org/info/greece-protest4/greece-protest4.htm

http://palestineresist.gr/

Την απαγόρευση του απόπλου όλων των πλοίων με ελληνική και ξένη σημαία από τα ελληνικά λιμάνια με προορισμό την θαλάσσια περιοχή της Γάζας αποφάσισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, η οποία εκδόθηκε στα ελληνικά και τα αγγλικά, «το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής με διαταγή του στις Λιμενικές Αρχές λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την εφαρμογή της απόφασης».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως: «Όπως είναι γνωστό έχουν ήδη δοθεί εντολές στις Λιμενικές Αρχές της χώρας για την επίδοση στους πλοιάρχους των πλοίων ανεξαρτήτως σημαίας της σχετικής Αγγελίας προς Ναυτιλλομένους στην οποία προσδιορίζεται ο θαλάσσιος χώρος ναυτικού αποκλεισμού από το Ισραήλ».

Για τα πλοία με ελληνική σημαία έχει ζητηθεί να γίνονται σχετικές εγγραφές στα ημερολόγια γέφυρας μαζί με επίδοση τόσο της παραπάνω Αγγελίας όσο και της ανακοίνωσης του Υπουργείου Εξωτερικών με ημερομηνία 22 Ιουνίου 2011.
Επιπροσθέτως στην ανακοίνωση σημειώνεται πως «θα υπάρχει συνεχής ηλεκτρονική επιτήρηση του ευρύτερου χώρου της Ανατολικής Μεσογείου για την καταγραφή, όπου τούτο είναι δυνατό, των κινήσεων πλοίων που τυχόν θα συμμετάσχουν σε ανάλογη κίνηση».
Τέλος επισημαίνεται πως θα γίνονται αστυνομικής φύσης έλεγχοι σε επιβάτες και πληρώματα ενώ θα υπάρχει συνεργασία με τοπικές αστυνομικές και τελωνειακές αρχές για εντατικούς ελέγχους για θέματα αρμοδιότητας τους.
H απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης εξόργισε και απογοήτευσε τα μέλη του Στολίσκου της Ελευθερίας. «Φαίνεται ότι η ισραηλινή κυβέρνηση επεκτείνει τον αποκλεισμό και στην Ελλάδα», σχολιάζει ο Ντρόρ Φάιλερ, Σουηδός γεννημένος στο Ισραήλ, μουσικός και ακτιβιστής, ο οποίος είχε πάρει μέρος και στον περσινή αποστολή. «Φαίνεται ότι οι πιέσεις που ασκήθηκαν σε οικονομικό και διπλωματικό επίπεδο έπιασαν τόπο», συμπληρώνει.
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=409067


Ευχαριστίες Νετανιάχου προς Παπανδρέου για το στολίσκο στη Γάζα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου ευχαρίστησε τους ηγέτες, μεταξύ τους και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που τάχθηκαν κατά της οργάνωσης του διεθνούς στολίσκου ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Γάζα.
«Ευχαριστώ τους πολλούς ηγέτες του κόσμου που τάχθηκαν κατά του στολίσκου χαρακτηρίζοντάς τον ως ‘πρόκληση’ και εργάστηκαν κατά της διοργάνωσής του», δήλωσε ο κ. Νετανιάχου, κατά την διάρκεια μιας τελετής για την απονομή των νέων βαθμών των πιλότων.
Πρόσθεσε δε ότι «ευχαριστώ ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ,
καθώς και τον φίλο μου τον Έλληνα πρωθυπουργό».
http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4638949
Φωτογραφίες από

Δεν υπάρχουν σχόλια: